علت ترک خوردن کناف چیست ؟
- zdadkhah
- محصولات
علت ترک خوردن کناف چیست ؟
چرا بعد از مدتی درزهای سقف کاذب کناف ترک می خورند؟
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا بعد از مدتی درزهای سقف کاذب کناف ترک می خورند؟ این یکی از سوالاتی است که برای افراد نگرانی ایجاد می کند که البته باید نسبت به شناخت کناف و کیفیت آن اطلاعات لازم را داشت تا در طول زمان استفاده دچار چنین مشکلاتی نشوید. کناف در فضای ساختمان جلوه زیبایی دارد که البته هزینه ای که بابت آن نیز پرداخت می کنید کم نیست بنابراین این نگرانی طبیعی است که بدانید چه عواملی موجب ترک خوردن کناف می شود. ما در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت. بنابراین تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
سقف کاذب کناف دار چیست؟
این روزها شاهد تغییرات زیادی در صنعت ساخت و ساز و طراحی داخلی هستیم. سقف کاذب تنوع بالایی دارد و اغلب در طراحی داخلی خانه بسیار به کار می رود. سقف کاذب یکی از تایل های فلزی همراه با روکش گچ است که سازه مقاومی بوده و روی سقف و دیوار نصب می شود. از طرفی به عنوان یک عایق صوتی و حرارتی نیز در منازل مسکونی، تجاری و اداری نیز به کار می رود. سقف کاذب کناف دار یکی از مصالح بسیار سبک بوده که کارگران به راحتی می توانند در مسافت های طولانی آن را حمل کنند بدون اینکه آسیبی به آن وارد شود. مصالح کناف دار حجم کمتری دارند که از طرفی موجب کاهش هزینه های حمل نیز می شود.
با استفاده از سقف کاذب می توان دسترسی راحت تری به تاسیسات الکتریکی و مکانیکی داشت. از طرفی در صورتی که لوله های تاسیسات دچار آسیب شوند به راحتی می توان این لوله ها را تشخیص و تعمیر کرد. البته اگر قسمتی از دیوار و سقف کاذب کناف دار آسیب ببیند می توان قسمت آسیب دیده را تعویض و تعمیر کرد که همین امر موجب افزایش طول عمر ساختمان می شود.
علت ترک خوردن سقف کاذب کناف چیست؟
سقف کاذب کناف زیبایی خاصی به طراحی داخلی ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و … می دهد که البته جای سوال دارد که چرا بعد از مدتی درزهای سقف کاذب کناف ترک می خورند؟
عوامل زیادی وجود دارد که موجب ترک خوردن سقف کاذب کناف می شود که می توان مهمترین آن را عدم توجه به استانداردها دانست. در این بین با این سوال مواجه خواهید شد که آیا سقف کاذب کناف همیشه ترک می خورد و راه حلی برای این مشکل نیست؟ به طور یقین پاسخ منفی خواهد بود چرا که سقف کاذب کناف تحت تاثیر برخی از عوامل ترک می خورد و همیشه به این شکل نیست.
در ادامه برخی از عوامل که موجب ترک خوردگی درزهای سقف کاذب کناف می شود را بیان خواهیم کرد.
-
درزگیری نادرست
یکی از اصلی ترین عواملی که موجب ترک خوردگی سقف کاذب می شود می توان درزگیری نادرست را برشمرد. درزگیری سقف کاذب کناف باید براساس استانداردها مهم و اساسی نصب انجام شود.
کمی پس از نصب تایل های گچی ممکن است جابه جا شوند. درزگیرها به عنوان یک نوار چسب مشبک بین تایل ها قرار می گیرد و مانع از فشار آمدن فشار بین آنها می شود.
-
سازه کشی نادرست
سازه کشی نادرست نیز یکی دیگر از مواردی است که موجب ترک خوردگی سقف کاذب کناف می شود. در صورت قرار نگرفتن تایل های گچی بر روی سازه ای فلزی، تایل ها به درستی محکم نمی شود و البته کمی حرکت خواهد کرد. حرکت این تایل ها موجب ایجاد فشار می شود که در نهایت شکستگی و ترک نیز به وجود می آید. البته به این نکته دقت داشته باشید که سازه کشی کناف نیاز به مهارت و تجربه دارد و در صورت عدم توجه به موارد نصب کیفیت کار نیز مختل خواهد شد.
-
بی کیفیتی سقف کاذب
این روزها استقبال زیادی از سقف های کاذب در صنعت ساختمان سازی می شود که با توجه به این امر نمونه های بی کیفیت و ارزان سقف کاذب نیز در بازار زیاد شده است. کناف های بی کیفیت قیمت ارزانی دارند که در کنار آن نیز بی کیفیت بوده و در زمان استفاده سریع دچار ترک خوردن می شوند. بنابراین تنها راه حل برای جلوگیری از چنین پیشامدی بهتر است برنددهای با کیفیت کناف را خریداری کنید. در واقع با پرداخت هزینه کمی بیشتر ماندگاری و کیفیت کناف ها تضمین خواهد شد.
-
لرزش ساختمان در اثر بلایای طبیعی و غیر طبیعی
لرزش ساختمان در اثر بلاهای طبیعی و غیر طبیعی نیز در ترک خوردن درزهای سقف کاذب کناف نقش قابل توجهی دارد. متاسفانه برخی از آپارتمان ها به دلیل رعایت نشدن استانداردهای ساخت در زمان عبور خودروهای سنگین از کوچه خیابان دچار لرزش شدید می شوند. با توجه به این امر سقف کاذب کناف در اثر حرکت این وسایل نقلیه سنگین دچار ترک خوردگی می شود.
-
بی کیفیت بودن مصالح زیر ساخت
یکی از دلایل عمده در ترک خوردن سقف کاذب کناف در واقع بی کیفیت بودن مصالح زیر ساخت است. در واقع اگر افراد مهارتی در نصب سقف کاذب کناف نداشته باشند در طول زمان سقف کاذب دچار ترک خوردگی خواهد شد. بنابراین برای اینکه شاهد ترک خوردگی و دیگر مشکلات در سقف کاذب نباشیم بهتر است از افرادی که تسلط کافی بر نصب و اجرای کناف دارند کمک بگیریم.
-
ترک خوردن بتونه در محل درزها
از عوامل مهم در ترک خوردن بتونه در محل درزها می توان به عدم رعایت فاصله حداکثر دو میلیمتری درز بین پانل، عدم رعایت مراحل بتونه کاری، عدم رعایت فاصله پیچ در نصب پانل را نام برد.
مزیت های سقف کاذب کناف
این روزها سقف کاذب کناف در طراحی داخلی ساختمان های تجاری، اداری، مسکونی به کار می رود و در واقع پرکاربردترین نوع سقف کاذب نیز محسوب می شود. بنابراین این مدل سقف کاذب در معماری داخلی ساختمان بسیار به کار می رود. سقف کاذب کناف انواع متنوعی دارد که شامل ساده و دکوراتیو است. مدل ساده سقف کاذب کناف به سقف هایی گفته می شود که با نصب پنل های گچی به طور کامل مسطح و ساده نصب می شود. از طرفی سقف کاذب کناف دکوراتیو طراحی زیبا و خاصی دارد که در آن با توجه به طراحی که دارد برآمدگی هایی نیز وجود دارد.
سخن پایانی در مورد علت ترک خوردن سقف کاذب کناف
چرا بعد از مدتی درزهای سقف کاذب کناف ترک می خورند؟ سقف کاذب در زیبایی طراحی داخلی ساختمان ها تاثیر زیادی دارد.
سقف کاذب یکی از تایل های فلزی همراه با روکش گچ است که سازه مقاومی بوده و روی سقف و دیوار نصب می شود. از طرفی به عنوان یک عایق صوتی و حرارتی نیز در منازل مسکونی، تجاری و اداری نیز به کار می رود. ما در این مقاله عوامل زیادی را بر شمردیم که موجب ایجاد ترک در درزهای سقف کاذب کناف می شود. البته برای جلوگیری از چنین مشکلاتی بهتر است از افراد متخصص و کاربلد کمک بگیرید و نصب و اجرا سقف کاذب کناف را به این افراد بسپارید.
سوالات متداول در مورد علت ترک خوردن سقف کاذب کناف
1-مزیت های سقف کاذب کدامند؟
این روزها در بسیاری از طراحی داخلی ساختمان ها از سقف کاذب استفاده می شود. سقف کاذب دارای مزیت های همچون کم هزینه و ارزان بودن، انعطاف پذیری بالا و وزن کم، امکان تعویض و ترمیم در زمان کوتاه، قابل استفاده به عنوان عایق سرما و گرما، حمل و نقل اسان و قابلیت جابه جایی و عایق صوت و حرارتی می باشد.
2-بهترین راه برای جلوگیری از ترک خوردن سقف کاذب کناف چیست؟
برای جلوگیری از مشکلاتی همچون ترک خوردگی در درزهای سقف کاذب کناف باید از استادکار ماهر و باتجربه کمک بگیرید. این افراد دقت بالایی دارند و به قول معروف از ریز و درشت کار نیز با خبر هستند.
3-مزیت های مهم سقف کاذب چیست؟
از مهمترین مزیت های سقف کاذب کناف می توان اجرای نورپردازی های دکوراتیو، عایق نمودن سقف در برابر حرارت و صدا و همچنین پوشش دادن سیم های تاسیسات ساختمان را نام برد.
4-در بازار چند نوع سقف کاذب داریم؟
سقف کاذب در بازار انواع متنوعی دارد که شامل سقف کاذب کناف، ای گلس، گریلیوم،رابیتس، آلومینیومی و … است.